Cikkek/
Articles

2019.07.17

hatoanyag.info

Amikor ezt a cikket írom, éppen tombol a koronavírus a világban és a tudósok még nem találták meg az ellenszert, nincs még vakcina erre a vírusra. Persze lehet, hogy mire Te a cikket olvasod, már ismét boldog, egészséges idők járnak a Földön.
Mindenesetre ennek az oldalnak a szerkesztője azt vette észre a vírus kapcsán, hogy ha arra vagyok kíváncsi, hogy egy adott gyógyszernek mi a hatóanyaga, illetve egy adott hatóanyagot melyik gyógyszerben találom meg nem biztos, hogy gyorsan válaszra találok a neten.
Ezért létrehoztam a hatoanyag.info oldalt. Ne legyen rá szükség, de ha kell remélem tudok vele segíteni. Neked is.

2019.07.17

Új ajánlás a Magyar Nemzti Banktól

2019 májustól érvényes a Magyar Nemzeti Bank azon ajánlása, mely szerint a valutaváltóknak figyelemfelkeltő módon tájékoztatni kell ügyfeleiket arról, ha az amerikai dollár vagy az euró esetében az alkalmazott vételi és eladási ár közötti eltérés meghaladja a 10%-ot.

tovább

2019.04.16

Hol lehet Magyarországon tisztességes árfolyamon forinthoz jutni?

Mint minden kis ország kis valutájára a forintra is jellemző az erős ingadozás a vezető valutákhoz képest.

Bár Magyarország az Európai Unió tagja, a tájékozatlan turistát meglepetésként érheti, hogy az ország egyrészt nem tagja az úgynevezett euró övezetnek, másrészt a mindennapi életben nem vagy nem könnyen tud az ideérkező euróval, dollárral stb. fizetni a boltokban.

tovább

2019.05.08

Wekker Anita utazóblogger is a KaadanChange valutaváltót ajánlja.

” A Dél-afrikai Köztársaság pénzneme a Dél-afrikai rand – ZAR. Magyarországon csak egy helyről tudok, ahol lehet közvetlenül forintért rand-et venni, ez pedig a Kaadan Change (1093 Budapest, Lónyay u.3.).  „

tovább az anitawekker.eu blog cikkére